marți, 27 iulie 2010

Știu că vă e ciudă...

     De ce? Păi, o perioadă mai lungă de timp (aproximativ o lună) am scăpat de Iași. Știu, nu am fost la curent cu știrile, am fost în altă galaxie, rog politicos deci să mă iertați. Ce s-a întâmplat?!
     Am urmărit totuși, de la un televizor de 10 Inch posturi de știri, viitorul Partid al Poporului... Ce mi se pare grotesc de-a dreptul? Faptul că cineva, indiferent de gradul de inteligență, poate concepe, eventual dezvolta ideile stârnite de stimabilul gropar DD. Ah, am uitat să menționez Domnul. Domnul gropar DD. Am trăit cam două săptămâni cot la cot cu maneliști. Dimineața manele, la prânz manele, seara manele, noaptea muzică lăutărească. Nu fac aluzii la diverse gusturi muzicale, fiecare are dreptul de a alege! Am învățat discografia lu' Cercel, Salam, Dules ori Minune.
     Nopțile erau bestiale. Baștanii, oameni cu bască (semn al dării de mână) se adunau cam pe la orele 20.00. De ce?! În general, pentru zapping între tomberoane și Dum-bla-da. Ok, dar după orele 23.00 venea adevăratul show! Mangă, crăcănată cu picioarele pe masă, mulțimea caută în buzunare telecomanda de la CD-player. Hehee, publicitatea e în toi la Tv, băieții vrea și altceva. Să vină ceva de suflet... Despre copii ( încă neconcepuți ), dușmani ( agentul rutier care dă puncte ba pentru parcare pe trecere, ba pentru idioțenia unuia care te-a izbit pe tine, BOSS ). Ești smecher și asta se știe!! Se face ora 01.00. Dușmanii sunt prea mulți. Tv-ul în surdină e din ce în ce mai mare. O voce jucăușă se aude:
     "Bă nu se poate. Votăm și noi să moară Franța! Ia mă, votează acolo!" Mă retrag ceva vreme afară, din dorința de a nu băga iar bani în buzunarele altora. Se face deci o respectabilă oră 02.00. Hehee... Lucrurile se încing, căci apar filmele de seară. Nu știu dacă se încadrează la XXX, pentru că nu arată decât cum geme o isterică. Băieții sunt mulțumiți și așa. Printre exclamațiile retorice: "Ce bună e asta" unii își mai aranjează tacticos pantalonii, brusc prea strâmți pentru muntele vulcanic al dorinței. Gata, pentru mine e de ajuns.... Vreau să plec undeva, acasă. Lumea e ciudată, rău!! Curiozitatea asta...

     Între timp, am mai aflat că a murit Mădălina Manole, printr-un gest care mi-a demonstrat încă o dată că viața e totuși o mare afacere, în care tu nu trăieși, SUPRAVIEȚUIEȘTI. Fapt valabil, doar în condițiile în care vrei să fii cel mai bun bineînțeles.
     Boc, Băse, luptători cu sistemul, par să nu mai termine de eliminat japițele... Mă gândesc totuși, pentru 6 ani!! O fi mafia mare sau poate....
     Am să revin cu impresii despre tot ce am făcut în zilele următoare.

     PS: Mulțumesc Daniel! Cum care Daniel?! Daniel. Poate mergem la cântat dușmani!:)

Un comentariu:

  1. Bine ai revenit in normalitate :). N-am apucat sa te incurajez in treaba asta "online" dar e momentul sa-ti spun ca e cool :). Succes!

    RăspundețiȘtergere